«Βαθιά Γαλάζια Θάλασσα» του Τέρενς Ράττιγκαν, σε σκηνοθεσία του Αλέξιου Κοτσώρη, στο Θέατρο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ




«Βαθιά Γαλάζια Θάλασσα» του Τέρενς Ράττιγκαν, σε σκηνοθεσία του Αλέξιου Κοτσώρη, στο Θέατρο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ

Η «Βαθιά Γαλάζια Θάλασσα - The Deep Blue Sea» σε επιλογή και μετάφραση της Μαργαρίτας Δαλαμάγκα-Καλογήρου, και σε σκηνοθεσία του Αλέξιου Κοτσώρη, έρχεται τον Μάρτιο στο Θέατρο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ στο πλαίσιο της Θεματικής Ενότητας για το 2021-2022: H ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ.

Το έργο του Τέρενς Ράττιγκαν που έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα το 1952 από τον θίασο Λαμπέτη-Παππά-Χορν και η μεταφορά του οποίου στην μεγάλη οθόνη έγινε αρχικά με τους Βίβιαν Λι και Κέννεθ Μορ και μετά με τους Ρέιτσελ Βάις και Τομ Χίντλεστον, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του θεάτρου στην Αθήνα τον Μάρτιο στο Θέατρο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ.  

Το «The Deep Blue Sea», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος, θα ανέβει με μια ομάδα εξαίρετων ηθοποιών. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει και όλα προχωρούν με στόχο την πρεμιέρα τον Μάρτιο. Στους ρόλους του έργου θα δούμε ηθοποιούς που επιλέχτηκαν πολύ προσεκτικά από τον σκηνοθέτη Αλέξιο Κοτσώρη. Θα είναι η Φωτεινή Τεντολούρη, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Τάσος Προβιάς, η Μαρία Καρακίτσου, ο Γιάννης Οικονόμου και ο Γιώργος Ζώης. Την ομάδα συμπληρώνουν, ο νέος ταλαντούχος μουσικός Φάνης Κακοσαίος που γράφει  πρωτότυπη μουσική για την παράσταση  και ο Βασίλης Κλωτσοτήρας που θα κάνει τους φωτισμούς. 


Πληροφορίες: 

ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ - ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΔΥΣΗΣ

Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια 104 31 

(πίσω από το Εθνικό Θέατρο Τσίλλερ) 

Τηλέφωνο: 2105242211 

E-mail: info@aggelonvima.gr 

Site: www.aggelonvima.gr

Facebook page: www.facebook.com/Aggelon.Vima.Theatre


Πρεμιέρα, τον Μάρτιο 2022


Το ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ στο σύνολό του είναι χώρος COVID FREE, δέχεται άτομα εμβολιασμένα ή νοσήσαντα με αντίστοιχα πιστοποιητικά και δελτία ταυτότητος. Τηρεί αυστηρά όλα τα Πρωτόκολλα Υγειονομικής Προστασίας, με γνώμονα την προστασία κοινού και προσωπικού από την εξάπλωση του κορονοϊού (Covid-19).



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«§175» της Βάλιας Βατζόλα, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Μπουζάνη, από τη θεατρική ομάδα ΚΛΕΨύΔΡΑ, στο Θέατρο Αλκμήνη

Studio Μαυρομιχάλη: παρουσίαση προγράμματος 2023-2024

«Από το κουκούλι στην πεταλούδα» της Φλωρεντίας Μπέμπη, στο Θέατρο Noūs