«Μαθαίνοντας να πετάω - Το φιλί του πνεύματος» της Διονυσίας Θεριανού, από τις Εκδόσεις Θεριανός


«Μαθαίνοντας να πετάω - Το φιλί του πνεύματος» της Διονυσίας Θεριανού


Το «Μαθαίνοντας να πετάω - Το φιλί του πνεύματος» είναι το πρώτο βιβλίο της Διονυσίας Θεριανού, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και απευθύνεται σε αναγνώστες όλων των ηλικιών. 


Ένα πρωτότυπο βιβλίο βασισμένο στην αληθινή ιστορία ενός κοριτσιού που βίωσε τον πόνο, την απαξίωση, την απόρριψη και μέσα από όλη αυτήν την πορεία, κατάφερε να κρατήσει αγνή την ψυχή της. Είναι ένας κόσμος θετικής σκέψης, κατανόησης, συγχώρεσης, αγάπης προς τον εαυτό και τους ανθρώπους, αλήθειας, που το κορίτσι βιώνει μέσα από τον διάλογο και τα μοναδικά παραμύθια ενός παππού φιλοσόφου-θεραπευτή.


Ο παππούς, μέσα από αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στη ζωή της εγγονής του, της διδάσκει τα μαθήματα ζωής και τη μαθαίνει πώς να φτιάξει η ίδια τα δικά της δυνατά φτερά για να πετάξει.


Το «Μαθαίνοντας να πετάω - Το φιλί του πνεύματος» είναι ένα βιβλίο δύναμης, ζωής, ομορφιάς, αγάπης, που δίνει απαντήσεις σε βαθιά ερωτήματα του ανθρώπου. 


Βιογραφικό 
Η Διονυσία Θεριανού γεννήθηκε το 1965 στη Ζάκυνθο. 

Σπούδασε λογιστικά και μετά την αποφοίτησή της ταξίδεψε ως εθελόντρια, υπεύθυνη αναπτυξιακού προγράμματος, στο Καμερούν της Αφρικής. Μετά από αυτήν τη δυνατή εμπειρία ζωής, γύρισε στο νησί και εργάσθηκε ως λογίστρια και καθηγήτρια λογιστικής. 

Η παράλληλη αναζήτηση της γνώσης του εαυτού και του κόσμου την οδήγησε σε μακρινά μονοπάτια. Ταξίδεψε σε φιλοσοφικά κέντρα του κόσμου, μίλησε με πολλούς ανθρώπους και για να κάνει δυνατή την επικοινωνία μαζί τους έμαθε μόνη της, από βιβλία, να μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, και μαθαίνει ισπανικά.

Σήμερα, ασχολείται με τη συγγραφή, τη ζωγραφική, την αγγειοπλαστική και εργάζεται στο αγροτουριστικό, βιολογικής καλλιέργειας, κτήμα της οικογένειάς της.


Πληροφορίες:


Εκδόσεις Θεριανός 

E-mail: info@therianos.gr

Facebook page: www.facebook.com/therianos.publications


Χαρακτηριστικά:

Τίτλος: «Μαθαίνοντας να πετάω - Το φιλί του πνεύματος» 

Συγγραφέας: Διονυσία Θεριανού

Εκδόσεις Θεριανός

Σελίδες: 222

Διαστάσεις: 14x20

ISBN: 978-618-84233-0-5 

Τιμή: €15,00 


Για παραγγελίες: 

- στο e-mail: info@therianos.gr 

- στο τηλέφωνο: 6979113366
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«§175» της Βάλιας Βατζόλα, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Μπουζάνη, από τη θεατρική ομάδα ΚΛΕΨύΔΡΑ, στο Θέατρο Αλκμήνη

«Συρματένιοι ξεσυρματένιοι όλοι» του Γιάννη Μακριδάκη, σε σκηνοθεσία των Γιάννη Μακριδάκη και Βασίλη Παχουνδάκη, με τη Χριστίνα Λυκοτσέτα, σε περιοδεία στη Χίο

Studio Μαυρομιχάλη: παρουσίαση προγράμματος 2023-2024