On demand «Η Κιβωτός του Ζάρα» stand up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Κακλέα



Η stand up comedy παράσταση «Η Κιβωτός του Ζάρα» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο που έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Κιβωτός τη σεζόν 2018-2019 και περιόδευσε σε κλειστά και ανοιχτά θέατρα αλλά και σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα είναι πλέον διαθέσιμη διαδικτυακά από την HAH Comedy. 

Ο αστείρευτος Χριστόφορος Ζαραλίκος συνυπογράφει με τον Πιτσιρίκο τα κείμενα της παράστασης και για πρώτη φορά υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα μάς παρουσιάζει την πιο απρόβλεπτη και προκλητική παράσταση της χρονιάς! Mε διάθεση πάντα να σατιρίζει τη φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας, με εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος υπόσχεται ότι δε θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο για ακόμα μια φορά!

Συντελεστές:

Κείμενο: Πιτσιρίκος, Χριστόφορος Ζαραλίκος
Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιάννης Κακλέας


Πληροφορίες:

On demand προβολές, από το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 έως την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, μέσω της πλατφόρμας Viva.gr

Τιμή ηλεκτρονικού εισιτηρίου: €8,00

Πώληση ηλεκτρονικού εισιτηρίου: www.viva.gr/tickets/stand-up-comedy/streaming/i-kivotos-tou-zara

Διάρκεια: 90 λεπτά

Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης:
1) Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου/κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, ο κωδικός εισόδου σας. 
2) Παράλληλα, θα λάβετε e-mail από τη Viva Services με θέμα "Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικό εισόδου [Αν δε βρίσκετε το e-mail στα εισερχόμενά σας, παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές].
3) Ο κωδικός εισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριό σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας. 
4) Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την παράσταση, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση», της ημέρας που έχετε επιλέξει. Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας.
5) Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής σας, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την παράσταση. Καλή σας διασκέδαση!

Προσοχή: Ο κάθε κωδικός πρόσβασης έχει ισχύ για 3 ώρες και 30 λεπτά και ξεκινά να μετρά αντίστροφα μετά την πρώτη σας είσοδο. Η είσοδος στη σελίδα προβολής της εκδήλωσης δύναται να πραγματοποιηθεί on demand. Έπειτα από τις 3 ώρες και 30 λεπτά, το login στη σελίδα παρακολούθησης, θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο.

Follow Christoforos Zaralikos and stay tuned:
Site: www.zaralikos.gr
Facebook page: www.facebook.com/Christoforos.Zaralikos
Instagram account: www.instagram.com/zaralikoschristoforos
Twitter account: www.twitter.com/zaralikos
YouTube user: www.youtube.com/user/zaraleaksTV

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«§175» της Βάλιας Βατζόλα, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Μπουζάνη, από τη θεατρική ομάδα ΚΛΕΨύΔΡΑ, στο Θέατρο Αλκμήνη

Studio Μαυρομιχάλη: παρουσίαση προγράμματος 2023-2024

«Από το κουκούλι στην πεταλούδα» της Φλωρεντίας Μπέμπη, στο Θέατρο Noūs